Doorgereden na aanrijden 96-jarige vrouw

HOORN – Een 96-jarige vrouw uit Hoorn is zaterdag rond 12.00 uur bij een aanrijding met een auto op de Huesmolen in Hoorn ernstig gewond geraakt. De bestuurder van deze auto is na de aanrijding doorgereden.

Volgens getuigen gaat het om een oudere dame met grijs krullend haar. De automobiliste droeg een grijze jas en reed in een witte personenauto; meer is er niet bekend over de bestuurster.

Meer lezen...

DVO Wognum Nicols blijft in de eerste divisie

HEERHUGOWAARD – Afgelopen vrijdag reisden de zaalvoetballers van DVO Wognum Nicols af naar Heerhugowaard om daar tegen de reserves van FC Marlene de laatste competitiewedstrijd te spelen. Bij winst zou DVO direct veilig zijn. Het was een bizarre wedstrijd met een grillig scoreverloop dat slechts één punt opleverde: 7-7.

Meer lezen...

82-jarige vrouw met scootmobiel in sloot

HOORN – Een 82-jarige vrouw is zondagmorgen met haar scootmobiel het water in gereden. Ze was eendjes aan het voeren en gaf bij het keren teveel gas.

Dat gebeurde in een parkje bij het Bertus Aafsjeshof in Hoorn. De bejaarde vrouw is door brandweermannen uit het water gered. Haar scootmobiel kan als verloren worden beschouwd. De vrouw had een van haar benen in gips gewikkeld, waardoor ze moeilijk kon zwemmen. Gelukkig bleef ze aan de scootmobiel hangen en werd ze niet naar dieper water getrokken.

Meer lezen...